slidefoto3

Dames- en herenfietsen

Wij hebben een grote voorraad dames- en herenfietsen. Voor een goed advies is het verstandig om langs te komen en u te laten adviseren. Wij bieden u de mogelijkheid om elk mogelijke fiets naar keuze uit te proberen.

Kinderfietsen

 • Batavus
  Of je nu op zoek bent naar een stoere, vrolijke, glamour, trendy of juist lieve kinderfiets. Batavus heeft kinderfietsen in alle maten en voor alle leeftijden. Van de eerste fiets met zijwieltjes tot aan de laatste schoolfiets kun je altijd bij Batavus terecht.
  Voor jongens hebben we stoere jongensfietsen in ons assortiment en meisjes hebben de keuze uit meisjesfietsen in de mooiste kleuren.

 • PUKY
  Het PUKY succesconcept is qua vorm uniek en drukt maatgevend zijn stempel op de producten en het imago van het merk. PUKY® beschikt over 60 jaar ervaring met de ontwikkeling, constructie en productie van kindervoertuigen. Deze ervaring wordt door de zeer nauwe samenwerking met externe ontwikkelingspartners, zoals bijvoorbeeld bewegingstherapeuten, kinderartsen, kleuterscholen en scholen ondersteund. Motivatie en stimulus voor unieke kwaliteit "Made in Germany". Van driewieler of step tot (loop)fiets, wij hebben een ruim assortiment van PUKY in onze winkel.

 • Alpina
  Alpina maakt fietsen die gezien mogen worden. In de collectie vind je volop fietsen voor de basisschooljeugd. Van speels tot stoer. De meisjesfietsen en de jongensfietsen hebben allemaal hun eigen kenmerken, zoals ieder kind een eigen smaak heeft.
  Kijk ook voor leuke acties op: www.alpinafietsen.nl of www.cortinafietsen.nl

Racefietsen

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan racefietsen in onze winkel.
Wij hebben de merken: Koga, Cannondale en Bulls.

Elektrische fietsen

Een E-bike is een elektrische fiets met trapondersteuning. De ondersteuning wordt pas ingeschakeld als de fietser de pedalen ronddraait. E-bikes zijn er voor jong en oud en voor uiteenlopende doeleinden, van toertocht tot dagelijks gebruik tot woon-werkverkeer. Met een E-bike blijft u, zonder veel moeite, lekker in beweging.

 • Flyer
  De Zwitserse fabrikant Flyer heeft zich sinds 1995 helemaal gespecialiseerd op fabricage van elektrische fietsen. De zware omstandigheden in Zwitserland maken dat Flyer de allerhoogste eisen aan haar producten stelt. Als enige fabrikant standaard 5 jaar garantie op de fiets.
  Het voordeel van een middenmotor: ultieme stabiliteit van de fiets. Krachtige, soepele 26V (Premium) of 36V (Deluxe) motorondersteuning met krachtsensor. Zelfs zonder ondersteuning fietst de Flyer licht en soepel. Er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en accessoires, om er voor te zorgen dat u kunt fietsen zonder zorgen.

 • Batavus
  Bij elektrische fietsen van Batavus kunt u kiezen uit meerdere technologieën. De Batavus Easy® e-bikes maken gebruik van ION® technologie. Batavus E-go® e-bikes wordt aangeboden in drie varianten: met BOSCH, RemovE of E-motion technologie. Ga naar de site van Batavus.nl, waar u nog veel meer kunt lezen over de verschillende technologieën.

 • KOGA
  KOGA staat voor perfectie tot in de details. Dat geldt ook voor de E-bikes van KOGA. Handgebouwd in Nederland aan de hand van hoge kwaliteitsnormen met controle in het eigen testcentrum, met aan de basis voor ontwikkeling een combinatie van sportiviteit, comfort en een exclusief design.
  De E-bikes van KOGA is gebaseerd op 2 technologieën, namelijk ION en Bosch.

 • Dutch –ID
  Alle E-bikes van Dutch-ID zijn 100% gemaakt in Nederland. Deze elektrische fiets is met een intelligente motor van Bosch uitgerust. Deze berekend per situatie hoeveel ondersteuning u nodig heeft. De fiets is erg stabiel doordat de motor in het midden is geplaatst. Dutch ID heeft een hoog rijcomfort door het sportieve en moderne frame wat speciaal voor de Nederlandse markt is ontworpen. Deze fiets heeft een actieradius tot wel 125km (erg afhankelijk van de situatie!)